Optimizatsiya upravleniya kachestvom bystrozamorozhennykh gotovykh myasorastitel'nykh pishchevykh produktov



如何引用文章

全文:

开放存取 开放存取
受限制的访问 ##reader.subscriptionAccessGranted##
受限制的访问 订阅或者付费存取

详细

Production of high quality quickfrozen meat-vegetable ready foods, particularly their keeping in such a good state during a long period of time is an important and huge task. The customers have different requirements to quantity of ready meat foods including meatvegetable ones as well as to their qualitative characteristics, composition, safety, absence of harmful chemically synthesized inorganic substances, additives in compounding. The quality is regulated by specified standards and sanitary and hygienic requirements to ready foods. Freezing is the most effective method to preserve products quality, but specified rules should be observed to prevent reducing the ready product quality during all stages of production beginning from raw material selection, preparation for freezing, freezing process up to storage and consumption. Such rules observing provides preserving a ready quick frozen product quality right up to its consumption optimally.

全文:

受限制的访问

参考

  1. Каухчешвили Н.Э., Ниценко Т.П., Донцова Н.Т., Машкова Н.Н. Совершенствование подходов к разработке и оценке композиционного состава рубленых мясорастительных быстрозамороженных изделий // Холодильная техника. 2016. № 6.
  2. Каухчешвили Н.Э., Донцова Н.Т., Ниценко Т.П., Машкова Н.Н. Использование растительных продуктов повышенной биологической ценности в производстве быстрозамороженных мясорастительных рубленых изделий // Мир мороженого и быстрозамороженных продуктов. 2014. № 5.
  3. Материалы 1й Международной научнопрактической конференции «Функциональные продукты питания: научные основы разработки, производства и потребления» ФПП2017. - Москва: ФНЦ пищевых систем им. В.А. Горбатова РАН, 2017.
  4. Стратегия повышения качества пищевой продукции в Российской Федерации до 2030 г., утвержденная Распоряжением Правительства Российской Федерации.

补充文件

附件文件
动作
1. JATS XML

版权所有 © Dontsova N.T., Nitsenko T.P., Mashkova N.N., 2018

Creative Commons License
此作品已接受知识共享署名 4.0国际许可协议的许可
##common.cookie##