Obespechenie vozdushnotemperaturnykh rezhimov v kamerakh khraneniya zamorozhennogo myasa



如何引用文章

全文:

开放存取 开放存取
受限制的访问 ##reader.subscriptionAccessGranted##
受限制的访问 订阅或者付费存取

详细

The stability of airtemperature conditions under standard limits plays a very important part in the cold chambers for frozen meat storage at the industrial enterprises of meat industry. The ways (trends) of providing such stable conditions are examined both when creating refrigeration and technological systems and during their exploitation.

全文:

受限制的访问

参考

  1. ГОСТ Р 51705. 1 - 2001. Управление качеством пищевых продуктов на основе принципов ХАССП. Общие требования.
  2. Корешков В.Н., Лапшин В.А. К паспортизации холодильного хозяйства мясоперерабатывающих предприятий// Все о мясе. 2008. № 5 (октябрь). С. 32-35.
  3. Корешков В.Н., Лапшин В.А. О безопасных условиях работ на холодильниках мясной отрасли// Все о мясе. 2007. № 1. С. 28-33.
  4. Трудовой кодекс Российской Федерации (Федеральный закон от 30 декабря 2001 года № 197 - ФЗ, с последующими изменениями).

补充文件

附件文件
动作
1. JATS XML

版权所有 © Koreshkov V.N., Lapshin V.A., 2016

Creative Commons License
此作品已接受知识共享署名 4.0国际许可协议的许可