Obespechenie vozdushnotemperaturnykh rezhimov v kamerakh khraneniya zamorozhennogo myasa



Cite item

Full Text

Open Access Open Access
Restricted Access Access granted
Restricted Access Subscription or Fee Access

Abstract

The stability of airtemperature conditions under standard limits plays a very important part in the cold chambers for frozen meat storage at the industrial enterprises of meat industry. The ways (trends) of providing such stable conditions are examined both when creating refrigeration and technological systems and during their exploitation.

Full Text

Restricted Access

References

  1. ГОСТ Р 51705. 1 - 2001. Управление качеством пищевых продуктов на основе принципов ХАССП. Общие требования.
  2. Корешков В.Н., Лапшин В.А. К паспортизации холодильного хозяйства мясоперерабатывающих предприятий// Все о мясе. 2008. № 5 (октябрь). С. 32-35.
  3. Корешков В.Н., Лапшин В.А. О безопасных условиях работ на холодильниках мясной отрасли// Все о мясе. 2007. № 1. С. 28-33.
  4. Трудовой кодекс Российской Федерации (Федеральный закон от 30 декабря 2001 года № 197 - ФЗ, с последующими изменениями).

Supplementary files

Supplementary Files
Action
1. JATS XML

Copyright (c) 2016 Koreshkov V.N., Lapshin V.A.

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.

This website uses cookies

You consent to our cookies if you continue to use our website.

About Cookies