Obespechenie vozdushnotemperaturnykh rezhimov v kamerakh khraneniya zamorozhennogo myasa
- Authors: Koreshkov V.N.1, Lapshin V.A.1
-
Affiliations:
- Issue: Vol 105, No 9 (2016)
- Pages: 60-68
- Section: Articles
- URL: https://freezetech.ru/0023-124X/article/view/99186
- DOI: https://doi.org/10.17816/RF99186
- ID: 99186
Cite item
Abstract
The stability of airtemperature conditions under standard limits plays a very important part in the cold chambers for frozen meat storage at the industrial enterprises of meat industry. The ways (trends) of providing such stable conditions are examined both when creating refrigeration and technological systems and during their exploitation.
Full Text
About the authors
Viktor Nikolaevich Koreshkov
Email: kvn.47@mail.ru
Viktor Aleksandrovich Lapshin
Email: mail@vnihi.ru
References
- ГОСТ Р 51705. 1 - 2001. Управление качеством пищевых продуктов на основе принципов ХАССП. Общие требования.
- Корешков В.Н., Лапшин В.А. К паспортизации холодильного хозяйства мясоперерабатывающих предприятий// Все о мясе. 2008. № 5 (октябрь). С. 32-35.
- Корешков В.Н., Лапшин В.А. О безопасных условиях работ на холодильниках мясной отрасли// Все о мясе. 2007. № 1. С. 28-33.
- Трудовой кодекс Российской Федерации (Федеральный закон от 30 декабря 2001 года № 197 - ФЗ, с последующими изменениями).