Krioprotektornye svoystva kompleksnoy pishchevoy dobavki «PRAM»



Cite item

Full Text

Open Access Open Access
Restricted Access Access granted
Restricted Access Subscription or Fee Access

Abstract

Сryoprotective properties of the liquid and hardened “PRAM” additive allows lowering storage temperatures of meat products from 0 to -4 оС without freezing and prolonging their freshness considerably. This opens the perspective for modernization of refrigeration equipment used for cooling to -3...-4 оС without freezing meat produce during production, warehouse storage, logistics, wholesale and retail realization as well as in a domestic refrigerator.

Full Text

Restricted Access

References

  1. Альбертс Б. Основы молекулярной биологии клетки / Б.Альбертс, Д.Брей и др. - М.: Бином, Лаборатория знаний, 2015. - 722 с.
  2. Генель Л.С., Галкин М.Л. «ПРАМ» - ингредиент, продлевающий срок хранения охлажденного мяса // Холодильная техника. 2016. № 1. С. 49-55.
  3. Генель Л.С., Галкин М.Л. Эффективное продление срока хранения охлажденного мяса и мясопродуктов // Мясные технологии. 2016. № 5. С. 24-28.
  4. Мясная промышленность. Энциклопедический словарь. - М.: ВНИИМП. 2015.
  5. Определитель бактерий Берджи. В 2х т. Т. 1,2; пер. с англ./под ред. Дж. Хоулта, Н. Крига, П. Снита, Дж. Стейли, С. Уилльямса. - М.: Мир, 1997. - 800 с.

Supplementary files

Supplementary Files
Action
1. JATS XML

Copyright (c) 2017 Genel' L.S., Galkin M.L., Sakina A.I.

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.

This website uses cookies

You consent to our cookies if you continue to use our website.

About Cookies