Krioprotektornye svoystva kompleksnoy pishchevoy dobavki «PRAM»



如何引用文章

全文:

开放存取 开放存取
受限制的访问 ##reader.subscriptionAccessGranted##
受限制的访问 订阅或者付费存取

详细

Сryoprotective properties of the liquid and hardened “PRAM” additive allows lowering storage temperatures of meat products from 0 to -4 оС without freezing and prolonging their freshness considerably. This opens the perspective for modernization of refrigeration equipment used for cooling to -3...-4 оС without freezing meat produce during production, warehouse storage, logistics, wholesale and retail realization as well as in a domestic refrigerator.

全文:

受限制的访问

参考

  1. Альбертс Б. Основы молекулярной биологии клетки / Б.Альбертс, Д.Брей и др. - М.: Бином, Лаборатория знаний, 2015. - 722 с.
  2. Генель Л.С., Галкин М.Л. «ПРАМ» - ингредиент, продлевающий срок хранения охлажденного мяса // Холодильная техника. 2016. № 1. С. 49-55.
  3. Генель Л.С., Галкин М.Л. Эффективное продление срока хранения охлажденного мяса и мясопродуктов // Мясные технологии. 2016. № 5. С. 24-28.
  4. Мясная промышленность. Энциклопедический словарь. - М.: ВНИИМП. 2015.
  5. Определитель бактерий Берджи. В 2х т. Т. 1,2; пер. с англ./под ред. Дж. Хоулта, Н. Крига, П. Снита, Дж. Стейли, С. Уилльямса. - М.: Мир, 1997. - 800 с.

补充文件

附件文件
动作
1. JATS XML

版权所有 © Genel' L.S., Galkin M.L., Sakina A.I., 2017

Creative Commons License
此作品已接受知识共享署名 4.0国际许可协议的许可