Razrabotka rekomendatsiy po ratsional'nym rezhimam protsessa zamorazhivaniya granul zhidkikh suspenziy s primeneniem azotnykh temperatur



如何引用文章

全文:

开放存取 开放存取
受限制的访问 ##reader.subscriptionAccessGranted##
受限制的访问 订阅或者付费存取

详细

When granulating the main task is to select rational conditions of the process of freezing liquid suspension granules. The determination of freezing time of a liquid drop at nitrogenous temperatures including in a dimensionless form, at different stages of the process as well as under different conditions of its behavior allows revealing rational conditions of this process and offering recommendations to hardware design of an immersion cryogranulator. The recommendations make it possible to select its main geometric dimensions with higher foundation.

全文:

受限制的访问

参考

  1. Кислицын А.А., Шабаров А.Б. Учебнометодический комплекс по дисциплине «Тепломассообмен» для студентов специальности «Теплофизика». - Тюмень: Издво Тюменского государственного университета, 2007.
  2. Комяко О. Г. Низкотемпературное обезвоживание жидких пищевых продуктов (теория, исследования, интенсификация): дис.. дра техн. наук в форме науч. докл.: 05.18.12. НИИ пищеконцентратной промышленности специальной пищевой технологии. - М., 1996. - 77 с.
  3. Кутателадзе С.С. Основы теории теплообмена. - Изд. 5е, перераб. и доп. - М.: Атомиздат, 1979. С. 132.

补充文件

附件文件
动作
1. JATS XML

版权所有 © Ermolaeva P.Y., Belukov S.V., Sapozhnikov V.B., 2017

Creative Commons License
此作品已接受知识共享署名 4.0国际许可协议的许可