Kompozitsionnye stabiliziruyushchie komponenty bystrozamorozhennykh myasorastitel'nykh rublenykh izdeliy



如何引用文章

全文:

开放存取 开放存取
受限制的访问 ##reader.subscriptionAccessGranted##
受限制的访问 订阅或者付费存取

详细

Production of products at high biological and nutritive value with a prolonged consumption date is an important trend of technology of meatvegetable produce development. The main tendencies of this direction were specified: prognostication of each ingredient behaviour in a multicomponent meatvegetable system of functional properties; development of a quick frozen finished product balanced according to a biological value. Physical and chemical as well as organoleptic and histological researches result in the conclusion that it is promising and rational to replace white bread by linseed flour in receipts of meatvegetable minced products; also the researches confirm the preference of using linseed flour as a structure formation component.

全文:

受限制的访问

参考

  1. Донцова Н.Т., Сивачева А.М. Обогащение быстрозамороженных готовых блюд и полуфабрикатов - залог здоровья // Производство и реализация мороженого и быстрозамороженных продуктов. 2006. № 6.
  2. Евдокимова О.В., Лаврушина Е.В. Концепция формирования инновационной деятельности при производстве функциональных продуктов питания// Пищевая промышленность. 2009. № 3.
  3. Каухчешвили Н.Э., Донцова Н.Т., Ниценко Т.П., Машкова Н.Н. Совершенство подходов к разработке и оценке композиционного состава рубленых мясорастительных быстрозамороженных изделий // Холодильная техника. 2016. № 5.
  4. Ключникова О.В. Растительное сырье для создания мясных продуктов функционального назначения// Advances in Sippent Natural SCIENCES. 2011. № 7.
  5. Нормы физиологических потребностей в энергии и пищевых веществах для различных групп населения Российской Федерации: Методические рекомендации МР 2.3.1.243208.
  6. Хвыля С.И. Оценка качества и биологической безопасности мяса и мясных продуктов микроструктурными методами: учеб. пособие / С.И. Хвыля, Т.М. Гиро. - Саратов: Издво СГАУ, 2015.

补充文件

附件文件
动作
1. JATS XML

版权所有 © Khvylya S.I., Kaukhcheshvili N.E., Dontsova N.T., Nitsenko T.P., Mashkova N.N., 2017

Creative Commons License
此作品已接受知识共享署名 4.0国际许可协议的许可
##common.cookie##